Bioangus открии първия фермерски магазин в Сандански 17.03.2024

Mar 18, 2024Martin Petrov
Bioangus открии първия фермерски магазин в Сандански 17.03.2024
На 17.03.2024г. Био Анус направи още една крачка към своята цел като отвори първия фермерски магазин в Сандански на ул. Свети Свети Козма и Дамян 56. По този начин разширихме каналите си за продажба в един от туристически атрактивните градове в България и доставката на здравословно телешко месо от избрани телета от порода Блек Ангъс отглеждани в нашите ферми.

 

Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56

В Bioangus се стремим да направим по-лесен достъпа на покупката на телешко месо и фермерски продукти за жителите на град Сандански с възможността да поръчат премиум телешки продукти през нашия онлайн магазин, а когато поръчката им е готова, да дойдат да си я вземат на място, без чакане. Обикновенно обработката на поръчката отнема от 10 минути до не повече от 3 часа в работно време и в зависимост от натовареността.

Работно време на магазина в Сандански: 

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00ч
Събота и Неделя: 11:00 - 19:00ч

Заповядайте в Сандански на ул. Свети Свети Козма и Дамян 56 и опитайте  истинско българско телешко месо, 100% без антибиотици, ГМО и хормони.

Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56Откриване на фермерски магазин за телешко месо от Блек Ангъс в Сандански, ул. св. св. Козма и дамян 56

Още мнения по въпросите на животновъдството

Научи повече за фермите на Bioangus

За фермите на Био Ангус

Нашите животни

Производство и стандарти