Преработвателните предприятия, с които работи Bio Аngus, са епицентърът, където нашето собствено телешко месо се преобразува в разнообразие от готови продукти. Част от тях са пресни заготовки и стекове, сурово-сушени колбаси, деликатеси, буркани с телешко месо, саздърма, бульон, телешка лой и пастет.
Съвременни технологии и ръчна изработка
Месопреработвателните предприятия са оборудвани с най-новите технологии в областта на месопреработката, включително машини за рязане, смилане, пълнене, варене, стерилизация, вакуумиране, пресоване и сушене на месото. Този процес ни позволява да произвеждаме висококачествени и здравословни продукти. Въпреки употребата на съвременни машини, ние все още ценим ръчния труд и специфичните умения на майсторите технолози, които допринасят за уникалността на нашите фермерски продукти. Всяко парче месо е обезципено и обезжилено ръчно с много старание, а всички продукти са старателно приготвени по традиционни рецепти, предавани от поколение на поколение във фамилия Яневи.
Нашата цел е да предоставяме на нашите клиенти най-висококачествени и здравословни месни продукти, произведени с уважение към природата и животните.