Как се приема телешки костен бульон, рецепта за яхния

Пазарувай директно от снимката
Как се приема телешки костен бульон, рецепта за яхния

Съставки:

  • 2 буркана по 700 гр. готов телешки костен бульон
  • 1 голям морков
  • 1 пащърнак
  • 1  картоф
  • 1/4 глава лук
  • 2 скилидки чесън
  • Щипка сол
  • Щипка черен пипер
  • 1 дафинов лист
  • Няколко стръка пресен магданоз

Начин на приготвяне:

  1. Нарежете моркова, пащърнака и картофа на малки кубчета.
  2. Наситнете лука и чесъна.
  3. В голяма тенджера излейте костния бульон и загрейте на среден огън.
  4. Добавете нарязаните зеленчуци, лука и чесъна в бульона.
  5. Подправете със сол, черен пипер и добавете лавровия лист.
  6. Варете на слаб огън за около 20-30 минути, докато зеленчуците омекнат.
  7. Преди сервиране поръсете с наситнен пресен магданоз.
  8. Сервирайте топло в красива купа.

700г Телешки костен бульон в буркани от Блек Ангъс

9.89 лв
Количество
 
9.89 лв
 

Детайли за телешкия костен бульон

100% Натурален костен бульон100% Здравословно без консервантиНе съдържа солДоставка в спец. кутии за хранаЗа готвене и директна консумация
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган