Рецепта за Говеждо месо на фурна

Пазарувай директно от снимката
Апетитно ястие с говеждо месо от буркан в собствен сос, запечено във фурната, украсено с прясна магданоз

Съставки:

  • Говеждо месо в буркан в собствен сос - 700 гр.
  • 2 моркова, нарязани на кръгчета
  • 1 чаша замразен грах
  • 2 средно големи картофа, нарязани на кубчета
  • 1 глава лук, наситнена
  • 2 скилидки чесън, наситнени
  • 1 ч.л. сушен риган
  • 1 ч.л. сушен мащерка
  • Сол и черен пипер на вкус
  • Пресен магданоз или мащерка за украса

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте фурната до 180°C.
  2. В голяма тава, смесете говеждото месо от буркана с нарязаните моркови, грах, картофи и лук.
  3. Добавете наситнения чесън, ригана и мащерката. Овкусете със сол и черен пипер.
  4. Разбъркайте всичко добре, така че съставките да се покрият равномерно със соса.
  5. Покрийте тавата с алуминиево фолио и поставете в предварително загрятата фурна.
  6. Печете около 40-45 минути, или докато зеленчуците омекнат.
  7. След като извадите ястието от фурната, украсете с пресен магданоз или мащерка.

700г Говеждо месо в буркани от Блек Ангъс в собствен сос

21.99 лв
Количество
 
21.99 лв
 

Детайли за говеждото месо от Блек Ангъс в буркани

100% Говеждо месо Блек Ангъс100% Здравословно без консервантиСол, пипер и дафинов листДоставка в спец. кутии за хранаЗа фурна и тиган
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган