Рецепта за пържена наденица от телешко месо

Пазарувай директно от снимката
Рецепта за пържена наденица от телешко месо

Съставки:

  • 4 бр. телешки наденици
  • 2 с.л. телешка лой
  • 1 скилидка чесън, нарязана на ситно
  • 1/2 ч.л. червен пипер
  • 1/4 ч.л. черен пипер
  • 1/4 ч.л. сол
  • Няколко клонки прясна мащерка

Начин на Приготвяне:

  1. Загрейте лойта на средно силен огън в тиган.
  2. Добавете надениците в тигана и гответе за около 3-4 минути от всяка страна, докато се получи златиста коричка.
  3. Добавете нарязания чесън, червения и черния пипер. Разбъркайте надениците, за да се покрият равномерно с подправките.
  4. Намалете огъня и оставете надениците да се готвят още няколко минути, докато станат напълно готови.
  5. Преди сервиране, поръсете с прясна мащерка за аромат.

Сурова наденица от Блек Ангъс телешко месо

27.99 лв 30.99 лв
Количеств
 
27.99 лв 30.99 лвспестявате 3.00 лв
 

Детайли за телешката наденица от Блек Ангъс

Натурален, без консерванти100% Телешко месо от Блек АнгъсСъдържа сол и пиперДоставка в спец. кутии за хранаЗа всеки повод
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган