Съставки:
- 4 бр. телешки бургери
- 4 бр. яйца
- 4 слайса чедър
- 4 бургер питки
- Зелена салата, резен домат, нарязани краставици за сервиране
- Кетчуп и горчица за гарнитура
Инструкции:
-
Приготвяне на бургерите:
- Предварително загрейте тигана на средно висока температура.
- Поставете бургерите върху грила или тигана и гответе за около 4-5 минути от всяка страна, или докато са готови до желаната степен на препичане. Уверете се, че температурата в средата на бургерите е достигнала поне 70°C.
- Изпържете яйцата по отделно до желаната степен.
-
Сглобяване на бургерите:
- Разрежете бургер питките наполовина и сложете по един бургер на долната част.
- Добавете 1 слайс чедър върху бургера
- Добавете зелена салата, резен томат и нарязани краставици върху всяка бургер.
- Върху всеки бургер добавете по 1 от изпържените яйца.
-
Поднесете и сервирайте:
- Поднесете бургерите с кетчуп, горчица и другите гарнитури по желание.
- Прикрепете горната част на бургер питките и сервирайте телешките бургери топли.
Сега можете да се насладите на класически телешки бургери с любимите си гарнитури и допълнения!