Рецепта за Грилована сурова наденица от Блек Ангъс

Пазарувай директно от снимката
Апетитно ястие от гриловани резени телешки сух суджук, поднесено на дървена дъска за рязане, съчетано с разнообразни пресни зеленчуци и сосове

Необходими Съставки:

  • 600 гр. сурова наденица
  • 2 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1/2 ч.л. чесън на прах
  • Черен пипер на вкус
  • Свежи зелени подправки (розмарин, мащерка)

Инструкции:

  1. Нарежете наденицата на на гребен през 1 см.
  2. В малка купа, смесете зехтина, червения пипер, чесъна на прах и черния пипер.
  3. Намажете отвсякъде наденицата с подготвената марината.
  4. Загрейте грила на средно-висока температура.
  5. Поставете наденицата на грила и гответе за около 3-4 минути от всяка страна, докато се появят характерните грил линии.
  6. Поднесете горещите наденици със свежи зелени подправки и, ако желаете, с разнообразни пресни зеленчуци или сосове.

Сурова наденица от Блек Ангъс телешко месо

8.99 лв
Количеств
 
8.99 лв
 

Детайли за телешката наденица от Блек Ангъс

Натурален, без консерванти100% Телешко месо от Блек АнгъсСъдържа сол и пиперДоставка в спец. кутии за хранаЗа всеки повод
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган