Рецепта за Грилована сурова наденица от Блек Ангъс

Пазарувай директно от снимката
Апетитно ястие от гриловани резени телешки сух суджук, поднесено на дървена дъска за рязане, съчетано с разнообразни пресни зеленчуци и сосове

Необходими Съставки:

  • 600 гр. сурова наденица
  • 2 с.л. зехтин
  • 1 ч.л. червен пипер
  • 1/2 ч.л. чесън на прах
  • Черен пипер на вкус
  • Свежи зелени подправки (розмарин, мащерка)

Инструкции:

  1. Нарежете наденицата на на гребен през 1 см.
  2. В малка купа, смесете зехтина, червения пипер, чесъна на прах и черния пипер.
  3. Намажете отвсякъде наденицата с подготвената марината.
  4. Загрейте грила на средно-висока температура.
  5. Поставете наденицата на грила и гответе за около 3-4 минути от всяка страна, докато се появят характерните грил линии.
  6. Поднесете горещите наденици със свежи зелени подправки и, ако желаете, с разнообразни пресни зеленчуци или сосове.

Сурова наденица от Блек Ангъс телешко месо

27.99 лв 30.99 лв
Количеств
 
27.99 лв 30.99 лвспестявате 3.00 лв
 

Детайли за телешката наденица от Блек Ангъс

Натурален, без консерванти100% Телешко месо от Блек АнгъсСъдържа сол и пиперДоставка в спец. кутии за хранаЗа всеки повод
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган