Рецепта за Рибай стек на скара с аспержи и чесново масло

Пазарувай директно от снимката
Рецепта за Рибай стек на скара с аспержи и чесново масло

НУЖНА ПОСУДА

  • барбекю
  • тиган
  • щипка за обръщане
  • преса за чесън
  • четка за мазане

ПРОДУКТИ

  • 300 гр. зрял рибай стек – минимум 35 дни
  • 10 гр. чисто масло
  • 1/2 стрък/а розмарин
  • 1/2 стрък/а мащерка
  • 0.1 гр. пипер смесен – бял, червен, черен
  • 6 бр. аспержи
  • 2 гр . сол

Телешки рибай стек от Блек Ангъс, без кост, Ribeye Steak

29.99 лв
Разфасовка от малко/голямо теле
 
29.99 лв
 

Детайли за Рибай стека от Блек Ангъс

Натурално БЕЗ хормониПрясно телешко месоДоставка с хладилна чантаТранспортиране при -1 до +4 °CПремиум стек за барбекю
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган