Съставки
- 2 бр. телешки бургер
- 1 супена лъжица телешка лой
- 4 бр. питки за бургер
- Гарнитури по избор (зелена салата, нарязани домати, краставици, сирене, кетчуп, горчица и други)
Инструкции:
1. Загряване на тигана:
- Загрейте тиган на средно висока температура и добавете телешката лой.
2. Приготвяне на бургерите:
- Поставете бургерите в загретия тиган и печете за около 4-5 минути от всяка страна, или докато станат златисти и препечени и с вътрешна температура минимум 70°C.
3. Сглобяване на бургерите:
- Разрежете питките за бургер наполовина
- Добавете желаните гарнитури върху всяка бургер питка, като зелена салата, нарязани домати, краставици, сирене, кетчуп, горчица и други.
- Поставете по един бургер във всяка питка.
4. Сервиране:
- Сложете горната част на питките за бургер и сервирайте телешките бургери незабавно, докато са топли.
Сега можете да се насладите на вкусни телешки бургери, приготвени бързо и лесно на тиган!