Рецепта за крехки телешки ребра на фурна с картофено пюре

Пазарувай директно от снимката
Ястие с крехки телешки ребърца от буркан, сервирани с картофено пюре и украсени със свежи билки

Съставки:

  1. Един буркан телешки ребърца
  2. 4 средно големи картофа
  3. 50 мл прясно мляко
  4. 2 с.л. краве масло
  5. Сол, черен пипер на вкус
  6. Свежи билки за гарниране (например, магданоз)

Метод на приготвяне:

  1. Картофено пюре:
    • Обелете и нарежете картофите на еднакви кубчета.
    • Сварете картофите в подсолена вода, докато станат меки.
    • Отцедете водата и добавете млякото и маслото към картофите.
    • Намачкайте картофите до получаване на гладко пюре. Подправете със сол и пипер на вкус.
  2. Телешки ребърца:
    • Загрейте ребърцата от буркана в тиган на среден огън.
    • Ако сосът е твърде гъст, добавете малко вода или телешки костен бульон, за да го разредите.
  3. Сервиране:
    • Сервирайте ребърцата върху порция от картофеното пюре.
    • Гарнирайте с пресни билки за аромат и визуална привлекателност.

700г Телешки ребра в буркани от Блек Ангъс в собствен сос

19.99 лв
Количество
 
19.99 лв
 

Детайли за телешките ребра в буркани

100% Телешки ребра100% Здравословно без консервантиСъдържа сол, черен пипер, дафинов листДоставка в спец. кутии за хранаЗа фурна и директна консумация
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган