Рецепта за телешки Т-бон стек на тиган

Пазарувай директно от снимката
Сочен Т-бон стек, приготвен в тиган, с видими следи от запичане и златистокафява коричка, гарниран с пресни билки като розмарин и мащерка,

Необходими продукти:

  • 1 телешки Т-бон стек (450 гр.)
  • Сол и черен пипер на вкус
  • 2 с.л. масло или телешка лой
  • 1 скилидка чесън, смачкана
  • Пресен розмарин и мащерка

Т-БОУН СТЕКОВЕ С ЗЕЛЕНЧУЦИ НА СКАРА И СОС ЗА ПЪРЖОЛИ

Начин на приготвяне:

  1. Позволете на стека да достигне стайна температура, като го извадите от хладилника поне 30 минути преди готвене.
  2. Загрейте голям тиган на средно висока температура и добавете мазнината..

 

  1. Подправете стека обилно със сол и черен пипер от двете страни.
  2. Сложете стека в тигана и гответе за около 4-5 минути от всяка страна за средно изпечен стек.
  3. Добавете скилидката чесън и билките в тигана през последните няколко минути на готвене, като ги разпръскате около стека.
    Т-БОУН СТЕКОВЕ С ЗЕЛЕНЧУЦИ НА СКАРА И СОС ЗА ПЪРЖОЛИ

  4. След като стекът е готов, оставете го да почине за няколко минути преди сервиране. Това помага соковете да се разпределят равномерно

Premium Т-Бон стек от телешко месо, Блек Ангъс, T-Bone Steak

31.99 лв
Разфасовка от малко/голямо теле
 
31.99 лв
 

Детайли за Т-Бон стек от телешко месо

Натурално БЕЗ хормониПрясно телешко месоДоставка с хладилна чантаТранспортиране при -1 до +4 °CПремиум стек за барбекю
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган