Съставки:
- 1 буркан сурово телешко месо консервирано в собствен сос
- 2 с.л. зехтин
- 1 среден лук, нарязан на ситно
- 2 скилидки чесън, смачкани
- 1 ч.л. сушен розмарин
- 1 ч.л. сушен мащерка
- Сол и черен пипер на вкус
- 1/2 чаша бяло вино
- Стрък свеж магданоз за гарниране
Начин на приготвяне:
- Загрейте зехтина в тиган на среден огън.
- Добавете нарязания лук и чесън. Гответе до златисто.
- Добавете телешкото месо от буркана заедно със соса.
- Поръсете с розмарин и мащерка. Овкусете със сол и черен пипер.
- Разбъркайте добре и оставете да къкри за около 10 минути.
- Добавете бялото вино и оставете да се готви още 5 минути.
- Сервирайте гарнирано със свеж магданоз.