Рецепта за приготвяне на тиган на телешко месо от буркани

Пазарувай директно от снимката
Скоростно приготвено ястие на тиган с телешко месо от буркан в собствен сос, украсено със свежи билки

Съставки:

  • 1 буркан сурово телешко месо консервирано в собствен сос
  • 2 с.л. зехтин
  • 1 среден лук, нарязан на ситно
  • 2 скилидки чесън, смачкани
  • 1 ч.л. сушен розмарин
  • 1 ч.л. сушен мащерка
  • Сол и черен пипер на вкус
  • 1/2 чаша бяло вино
  • Стрък свеж магданоз за гарниране

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте зехтина в тиган на среден огън.
  2. Добавете нарязания лук и чесън. Гответе до златисто.
  3. Добавете телешкото месо от буркана заедно със соса.
  4. Поръсете с розмарин и мащерка. Овкусете със сол и черен пипер.
  5. Разбъркайте добре и оставете да къкри за около 10 минути.
  6. Добавете бялото вино и оставете да се готви още 5 минути.
  7. Сервирайте гарнирано със свеж магданоз.

700г Телешко месо в буркани от Блек Ангъс в собствен сос

24.99 лв
Количество
 
24.99 лв
 

Детайли за телешкото месо от Блек Ангъс в буркани

100% Телешко месо Блек Ангъс100% Здравословно без консервантиСол, черен пипер и дафинов листДоставка в спец. кутии за хранаЗа фурна и тиган
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган