Рецепта за ястие със сурово телешко месо от буркан в собствен сос

Пазарувай директно от снимката
Домашно приготвено ястие с телешко месо от буркан в собствен сос, с пюре от картофи и варени зеленчуци, украсено със свежи билки

Необходими продукти:


1 буркан сурово телешко месо в собствен сос (около 500 г)
2 средно големи картофа
1 морков
1 глава лук
Свежи билки (магданоз, розмарин)
Сол и черен пипер по вкус
2 с.л. зехтин
1 ч.л. червен пипер


Начин на приготвяне:

Загрейте фурната до 180°C.


Обелете и нарежете картофите и морковите на еднакви парчета. Поставете ги в тава, подправете със сол, черен пипер и зехтин, и печете за около 20 минути или докато омекнат.


На среден огън запържете нарязания на ситно лук в тиган с малко зехтин, докато стане златист.


Добавете телешкото месо от буркана към лука. Овкусете с червен пипер и оставете да къкри на слаб огън за около 10 минути.
Сервирайте месото върху печените зеленчуци и поръсете със свежи билки.

700г Телешко месо в буркани от Блек Ангъс в собствен сос

24.99 лв
Количество
 
24.99 лв
 

Детайли за телешкото месо от Блек Ангъс в буркани

100% Телешко месо Блек Ангъс100% Здравословно без консервантиСол, черен пипер и дафинов листДоставка в спец. кутии за хранаЗа фурна и тиган
Вижте повече информация за продукта

Още рецепти за телешко на фурна, скара, тиган