Рецепти с телешко месо от Black Angus

Рецепта за Фланк стек „Bloody Mary“
16 ноември 2024 г.
Марината „Bloody Mary“ 2 чаени чаши доматен сок 50 мл водка Сок от 1 лимон...
Сочно бонфиле на скара, поднесено със заливка от масло с билки.
22 януари 2024 г.
Рецепта за телешко бонфиле на скара с масло и билки.
Рецепта за Телешко Контрафиле на Скара
22 януари 2024 г.
Рецепта за сочно телешко контрафиле на скара със гриловани зеленчуци.
Т-бон стек, перфектно изпечен на скара, с видими следи от скарата, сервиран на дървена дъска за рязане, украсен с прясен розмарин и гриловани зеленчуци
19 януари 2024 г.
Рецепта за гриловани зеленчуци и изпечен на скара т-бон стек.
19 януари 2024 г.
Рецепта за телешки сух суджук на скара.
Ястие с телешки наденици на скара, сервирани с препечени зеленчуци, представящо сочни наденици с видими следи от скарата и ярко оцветени зеленчуци
19 януари 2024 г.
Рецепта за препечени наденички от телешко месо със зеленчуци на скара.

Научи още за фермите, породите телета и производството в Био Ангус

Информирай още за качеството на телешкото месо

За фермите на Био Ангус

За фермите на Био Ангус

Нашите животни

Нашите животни

Производство и стандарти

Производство и стандарти